کد مطلب: 57117

برگزاری کارگاه تربیت مربی فلسفه کودک

برگزاری کارگاه تربیت مربی فلسفه کودک

یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۳:۵۸

در تعلیم و تربیت اسلامی، تفکر از جایگاه ویژه ای برخوردار است. تفکر شرط ضروری بهره مندی از اختیار و تصمیم گیری است و تصمیم گیری وقتی میسر می شود که انسان قبل از آن به درستی به تفکر پرداخته باشد. در همین راستا و پیرو برنامه های پیشین واحد پژوهش مدرسه علمیه حضرت خدیجه کارگاه تربیت مربی فلسفه برای کودکان را برنامه ریزی و اجرا می نماید این کارگاه در تاریخ های دهم هفدهم و بیست و چهارم اسفند ماه برگزار می گردد... کارگاه مذکور از بخش های متنوعی برخوردار می باشد که همین امر موجب جذابیت آن برای حاضرین می گردد . استفاده و طرح موضوعاتی که ذهن را به چالش وا داشته و قوه تخیل را بارور می کند از برنامه های اصلی این کارگاه می باشد .

    نمايش مقاله

    • جلسه پژوهشی مدرسه با حضور مدیریت محترم و آقای دکتر دلشاد برگزار گردید.
    • اولین جلسه مناظره ی (پاسخ به شبهات دینی ، اعتقادی شیعه و سنی) در روز چهارشنبه مورخ 9 اسفند در مدرسه علمیه حضرت خدیجه برگزار گردید . این مناظره که حاصل مطالعه و تلاش 100 ساعته ی مناظره کنندگان بود، بسیار مورد توجه طلاب و اساتید قرار گرفت. در این مناظره به شبهه ی شرک در میان شیعیان پرداخته شد . دو طرف مناظره که یک سو شیعه و یک سو سنی (به طور فرضی سنی) بودند، با استناد به آیات و روایات ؛ دلایل متقنی ارائه دادند که مسلما به دلیل استفاده از استنادات محکم به آیات و روایات و احادیث معصومین، از طرف گروه شیعه ؛ طرف سنی مغلوب گردید. طبق نظر سنجی که از حاضرین به عمل آمد ، طلاب ضمن تشکر و ابراز علاقمندی به موضوع مورد مناظره و شکل اجرای آن، خواستار ادامه جلسات با موضوعات و شبهات روز جامعه شدند. پاسخ به شبهات دینی از ملزومات و ضروریات جامعه اسلامی امروز می باشد که متاسفانه مغفول مانده و لازم است با یک رویکرد جدید و از طرق مختلف به آن پرداخته شود.
    • مدرسه علمیه حضرت خدیجه )سلام الله علیها( در راستای برگزاری پژوهش گروهی سالانه خود با هدف ارتقاء سطح دانش طلاب نسبت به مسائل اجتماعی و توانمندسازی آنان در شناسایی نیازهای پژوهشی روز و همچنین تلاش علمی برای تأمین آن نیاز ما بر مبنای متون دینی؛ به یاری و مدد الهی دوازدهمین پژوهش برگزار نمود. هر ساله پس از انتخاب » حقوق درنهج البلاغه « گروهی و همایش سالانه خود را با عنوان موضوع، علاوه بر فعالیت های داخلی برای طلاب، دبیرخانه همایش با درج اطلاعیه ای، پژوهش های محققین در رابطه با موضوع پژوهش را فراخوان می کند و در پایان سال مجموعه دستاوردهای این فرایند پژوهشی را در قالب همایش ارائه کرده و یافته های علمی آن را در سالنامه موضوعی رضوان تنظیم و تدوین می نماید. در سال جاری نیز به یاری خداوند و عنایت امیرمومنان )علیه السلام( پس از انتخاب موضوع و تدوین طرح پژوهش گروهی سالانه، در عرصه اجرا، طی یک فرایند مشارکتی با همکاری مرکز تحقیقات امام علی)علیه السلام( و 3 مدرسه علمیه خواهران، فراخوانی برای دریافت مقالات در دو حیطه اساتید و طلاب ارائه گردید ضمنا به منظور ترویج آموزه های علوی از طریق فضای مجازی؛ طراحی کانال، برای ارائه پیام های روزانه علوی به مسابقه گذاشته شد. پس از دریافت مقالات و ارزیابی آن ها، آثار برتر در همایش ارائه شد. به علاوه به منظور تبادل نظر عمیق تر، پنل های تخصصی در زمینه حقوق نیز در ادامه همایش برگزار گردید واینک یافته های علمی این همایش، متشکل از گزارش مصاحبه با اندیشمندان؛ خلاصه مقالات همایش؛ متن سخنرانی ها و گزارش پنل های تخصصی در این مجلد ارائه شده و در اختیار پژوهشگران قرار می گیرد. ضمناً دبیر خانه همایش به منظور ارتقاء و بهبود همایش های بعدی از نظرات و پیشنهادات اندیشمندان استقبال می کند.
    • سالنامه جلوه های صدق در کلام و سیره علوی (علیه السلام)
    • مدرسه علمیه حضرت خدیجه ) سلام الله علیها( در راستای برگزاری پژوهش گروهی سالانه خود با هدف ارتقاء سطح دانش طلاب نسبت به مسائل اجتماعی و توانمندسازی آنان در شناسایی نیازهای پژوهشی روز و همچنین تلاش علمی برای پاسخگویی به آنها بر مبنای متون دینی؛ به یاری و مدد الهی دهمین پژوهش گروهی و همایش سالانه خود را با عنوان " اخلاق عملی در آینه كلام علوی" برگزار نمود. هر ساله پس از انتخاب موضوع،علاوه بر فعالیت های داخلی برای طلاب، دبیرخانه همایش با فراخوانی، پژوهش های محققین را در رابطه با موضوع جمع آوری می كند و در پایان سال مجموعه دستاوردهای این فرایند پژوهشی را به صورت همایش ارائه كرده و یافته های علمی آن در فصل نامه موضوعی رضوان تنظیم و تدوین می گردد. در سال جاری نیز به یاری خداوند و عنایت امیر مومنان )علیه السلام( پس از انتخاب موضوع اخلاق عملی در آینه كلام علوی طبق روال سالهای قبل ،در یک فراخوان گسترده مقالات پژوهشی، آفرینش های هنری و ادبی جمع آوری شده و پس از ارزیابی، آثار برتر در همایش ارائه شد واینک یافته های علمی همایش، متشکل از گزارش مصاحبه با اندیشمندان؛ مقالات اختصاصی؛ خلاصه مقالات همایش؛ متن سخنرانی ها و كارگاه های آموزشی در این مجلد ارائه شده است. امیدواریم مورد استفاده پژوهشگران واقع شود ضمناً دبیر خانه همایش به منظور ارتقاء و بهبود همایش های بعدی از نظرات و پیشنهادات اندیشمندان استقبال می كند
    • معرفت،محبت،و رابطه ی آنها از منظر آیات و روایات
    • فرهنگ احترام در خانواده و راههای نهادینه‌سازی آن
    • گردشگری،ابعاد و آثار آن در فرهنگ اسلامی